Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

NETMISSZIO

 

 

7 (4+3) tény, amiket ismerned kell!

††††††††††††††††††††††††††††††

 

A 4 legfontosabb igazság, amit tudnod kell!

1. Isten szeret téged, és csodálatos terve van az életeddel!

„Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen!” (János 3,16)

2. Az ember bűnössé lett, mert elfordult Istentől és nem hallgatott rá. Ezért elszakadt Tőle és nem tapasztalhatja meg szeretetét és életére vonatkozó tervét.

„Mindenki vétkezett és híjával van az Isten dicsőségének.” (Róma 3,23)

3. Jézus Krisztus Isten egyetlen megoldása az ember bűnére. Általa megismerheted és megtapasztalhatod Isten szeretetét és életedre vonatkozó tervét.

„Isten azonban abban mutatta meg rajtunk a szeretetét, hogy Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor bűnösök voltunk.” (Róma 5,8)

4. Bűnbánatot kell tartanunk, és személyesen el kell fogadnunk Jézus Krisztust életünk Urának. Csak így ismerhetjük meg Isten szeretetét és életünkre vonatkozó tervét.

„Akik pedig befogadták, azokat felhatalmazta arra, hogy Isten gyermekeivé legyenek; mindazokat, akik hisznek az Ő nevében.” (János 1,12)

Már most megismerheted Istent, ha hittel így imádkozol:

„Úr Jézus, szükségem van Rád! Köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten! Kinyitom az életem ajtaját és elfogadlak Téged, mint Megváltómat és Uramat. Kérlek, bocsásd meg minden bűnöm és foglald el életem trónját! Köszönöm, hogy örök életet adsz nekem! Kérlek, formálj olyanná, amilyen akarod, hogy legyek! Ámen.”

 

A 3 ok, amiért szükséged van Jézusra!

1. Mert kísért a múltad.

Te nem tudsz visszamenni az időben, Ő viszont igen. A Biblia azt mondja: „Jézus Krisztus tegnap, ma, és mindörökké ugyanaz.” Ő képes visszamenni a múltban elkövetett bűneidhez, egészen megtisztítani azoktól, és egy teljesen új kezdetet adni neked!

2. Mert szükséged van egy barátra.

Jézus a legrosszabbat is tudja rólad, mégis a legjobbat hiszi veled kapcsolatban. Miért? Mert nem azt látja benned, amilyen most vagy, hanem azt, amivé leszel, miután elkészült veled. Micsoda barát!

3. Mert az Ő kezében van a jövő.

Ki másban bíznál rajta kívül? Az Ő kezében biztonságban vagy ma, holnap és örökké. Ő mondja: „Mert csak én tudom, mi a tervem veletek… békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket.”

Ha szeretnél személyes kapcsolatba kerülni Jézussal, imádkozz így:

„Úr Jézus, mélységesen bánok minden bűnt, amit a múltban tettem. Kérlek, bocsáss meg nekem és én kész vagyok elfordulni mindentől, amelyről tudom, hogy bűn. Köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten, hogy szabaddá tegyél! Kérlek, jöjj az életembe és tölts be Szentlelked által, és legyél életem Ura! Köszönöm Úr Jézus, hogy meghallgatsz. Ámen.”

Forrás: www.maiige.hu Mai Ige – Buzdító üzenetek minden napra 2010. 2. és 3. n. év. Ezt az elmélkedést a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány adta ki, írója: Bob Gass